onsdag 3 september 2008

Hatar Frisörer(Sundqvist)

Ja, jag har precis vartit och klippt mig. och det första jag säger är jag vill behålla längden bara klippa in löshåret, javisst säger hon. men nu sitter man här och mitt eget hår är längre än löshåret som jaag satte in i tisdags, tack säger jag bara! det var dom pengarna. Ååh är så himla arg/ledsen kunden har alltid rätt heter det inte så? gör då som kunden säger!
Nu har jag först betalat 700kr för löshår (för att få längrehår) och 350 för att klippa inhåret och det hela resulterade i att hon klippte bort mina 700:- snacka om att kasta pengarna i sjön.
Ska ALDRIG mer gå till en frisör, blir ändå aldrig som jag säger, ja sist tog dom väl 3decimeter när jag bara skulle toppa. Jag är så less på detta!!

1 kommentar:

Vädurxxx sa...

Hej!
Håller med hatar frisörer för det är väldigt få som gör som man säger!
Jag hade lååångt hår och ville ta lite mer än topparna och sa till frsören att jag inte ville ha nån ny frisyr:vad händer? Hon klipper inte som det var-jag kommer tillbaka för att korrigera det, då klipper hon upp det och tunnar ut det så mycket att jag knappt har nåt hår kvar!!! Jag ville bara ha det flikigt i topparna...och hennes motivering för att hon inte klippte som jag ville: "det är inte mode nu"...gävla idiot!!!
Klipp er aldrig på Larsson och Lange!!!