måndag 22 september 2008

gratis sajt


Normalt är jag ju alltid så himla seg när det gäller sånt här. Har aldrig varit medlem på en sådan här sida. Men nu jäklar!

Det här är alltså en helt ny gratissajt. Den lanserades igårkväll, och funkar väl nästan precis som gratisbio, borsett från att det är lite, lite enklare. Det går alltså ut på att samla poäng samt värva medlemmar. Du får poäng för varje aktiv medlem du värvar, samt varje erbjudande du utför. För att bli aktiv skall medlemmen ha samlat 200 poäng. Att samla 200 poäng är superenkelt! Jag gjorde det på 5 minuter (utan hjälp av er läsare).
Dina poäng får du sedan byta ut mot presentkort som är värda mellan 200-800 kronor, samt biobiljetter. Det allra bästa måste jag nog ändå säga är tävlingen som pågår just nu. Fram till 31 oktober pågår en tävling där man kan vinna massa schyssta prylar. 1:a priset är ett Nintendo Wii, en Eee PC 900 samt en mobiltelefon. Jag menar, vem vill inte ha det?
Hur som haver. De 200 första som blir medlemmar på sajten får 100 bonuspoäng. Alla andra som blir medlemmar får 50 poäng. Så, om ni är sugna på att tävla om priserna, få presentkort. Så, bli medlem genom att klicka här! Klick, klick, klick!

Inga kommentarer: