fredag 5 september 2008

Klockan är 08.15 och det är fredag (Deticek)

Ja nu är det fredag jag har varit vaken i ungefär en timme och en kvart. Det för full fart idag med städning och fixa sista i köket för i dag ska huset värderas. Min pappas sambos barn, bonus syster kan man väll säga har varit vaken i ungefär en kvart och sitter redan i telefon men någon kompis? Det gjorde hon även när hon gick och la sig, jag undrar om dom bara fortsatt ha telefonerna igång eftersom dom ändå skulle snacka med varandra några timmar senare? Hon skulle nog kunna tänka sig plastikoperationer tror jag, inte dom vanliga utan en special grej med en modellfäste fast satt i skallbenet så hon slipper hålla telefonenen.
Mitt rum är städat och idag kan man inte tänka sig att golvet såg ut som bagdad med kläder utspridda över hela golvet som om att garderoben sprängts. Nej nu ligger allting på sin ordning (förutom strumporna som ligger på dator bordet). Sängen är bäddad. bredvid sängen ligger min bok En Shopaholics bekännelser, den är rosa, väldigt tjejig eller i mitt fall fjollig och jag har valt att matcha mitt bokmärke med den rosa färgen så bokmärket är också rosa. På mitt dator bord står högtalarna på exakt rätt position och på min tv bänk står tv och bredvid den står min svarta doktor väska.
Den väskan har blivit min följeslagare sen jag fick den av mina klasskamrater när jag fyllde år. Den är svart och har massor med klistermärken över hela sig. Den var Frida som köpte den på myrorna, blev lite förvånnad att hon inte tog den till sig själv för den är skit snygg. Hon brukar köpa saker hon vet jag gillar till mig, sen kommer hon på att hon gillar dom också och behåller dom. Det gjorde hon med en 5 liter öl-tunna i sommras, hon köpte den till mig men behöll den för ville ha den själv sen. Jag gillar öl den vet hon men det gör hon också så hon ångrade sig på vägen hem och jag blev utan öl.

Nu ska jag fixa håret och dra till skolan hej!

Inga kommentarer: